Napoved nove posebne serije

Ponedeljek, 3. oktober 2011
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije
Napoved nove posebne serije

7. oktobra se bo v Lyonu pričel odvijati letošnji avtomobilski salon, kjer bo predstavljena nova posebna serija modela clio, ki so jo Francozi za večino kupcev v Evropi in po svetu poimenovali “Ange & Démon”, medtem ko so britanskim kupcem namenili 50 popolnoma enakih primerkov, vendar z volanom na desni strani in z oznako R.S. 200 raider.

Za kupce v Evropi in drugod bodo Francozi pripravili točno 666 primerkov te 'vroče kombilimuzine' z 203 KM in prodajno ceno v območju 27.900 evrov (Francija), ki jo bodo kupci lahko odpeljali v domačo garažo proti koncu letošnjega oktobra. Vozila iz te posebne serije bodo na voljo samo v treh kovinskih odtenkih matirane karoserijske barve, ki so jo Francozi kombinirali s športno črnino, ker bodo imela vsa vozila iz te posebne serije vedno črno obarvano streho in črna 18-palčna lahka platišča (tip Interlagos, prispeval jih je mégane R26.R., 'obutev': Bridgestone RE50A), poleg tega pa tudi črno obarvani zunanji par bočnih ogledal, črno obarvanih pa bo tudi nekaj površin pri obeh odbijačih.

Ob tej priložnosti so Francozi posvetili nekaj pozornosti tudi notranjosti potniške kabine, kjer najdemo več usnja in aluminija, ter par športnih sedežev znamke Recaro in prestavno ročico menjalnika z unikatno podobo, ki po navedbi proizvajalca omogoča odličen oprijem roke. Seveda je tudi v tem primeru v vozilu nameščena posebna plaketa s serijsko številko avtomobila iz te posebne serije, vendar je nekoliko skrita in neopazna, ker se nahaja v bližini ročice ročne zavore. Na krovu takšnega clia najdemo tudi serijsko vgrajeni navigacijski sistem Carminat Tom Tom (+ kartografija Evrope), drugo serijsko vgrajeno možnost, ki izključuje serijsko vgradnjo navigacijskega sistema, pa predstavlja sistem R.S. monitor, ki vozniku lahko prikaže telemetrijske podatke, pridobljene med vožnjo na dirkalni stezi.

Delovni čas
pon - tor: 8:00 - 16:30
sre: ZAPRTO
čet: ZAPRTO
pet: 8:00 - 16:30
sob: ZAPRTO
ned: ZAPRTO

Kontaktirajte nas

Avtoservis Klančar

Klančar d.o.o., Groznikova ulica 11, 1000 Ljubljana

DELOVNI ČAS:  Pon-pet: 08:00–12:00 in 13:00–16:30

TELEFON: +386  1 427 20 01

MOBITEL: +386 41 710 151

Fax: +386  1 427 30 01

E-mail: info@klancar.si